Hoezo aanmelden?

De kans is groot dat uw bedrijf al vermeld staat.

De database van Alleadressen.nl bevat ongeveer 1.5 miljoenen adressen van bedrijven en instellingen uit Nederland. Door uw gegevens te wijzigen cq te updaten (trefwoorden etc. kosteloos toevoegen), zal uw vermelding beter door de zoekmachines (o.a. Google) geïndexeerd worden. Met als gevolg een hogere ranking in de zoekresultaten.

De zoekmogelijkheden op deze site zijn bijzonder uitgebreid en geven de bezoeker veel mogelijkheden om elk bedrijf te vinden. Naast de zoekfunctie is het op dit moment mogelijk door te klikken naar provincie, gemeente en plaatsnaam in combinatie met branche-informatie.

Wat staat vermeld?

  • NAW gegevens + telefoonnummer

Wat mag erbij? (kosteloos)

  • Telefaxnummer, e-mailadres en webadres
  • Een (bedrijfs)omschrijving tot maar liefst 500 karakters, waarvan een samenvatting bij de resultaten in de zoekmachine's o.a. Google verschijnt
  • Trefwoorden (5) en merknamen (5)
  • Uw eigen logo (uploaden)

Hoe completer uw gegevens des te groter de kans om (via zoekmachines) gevonden te worden!

Google en andere zoekmachines:

Alleadressen.nl is geoptimaliseerd zodat alle adressen door zoekmachines geïndexeerd kunnen worden. Dit gebeurt op verschillende manieren; momenteel via de route: provincie > gemeente > plaatsnaam en later ook via de branches, merknamen en andere trefwoorden. Op deze manier worden de adressen op verschillende manieren op deze site gevonden en in zoekmachines gerangschikt.

Wat betekent dat voor uw vermelding?

Op het moment dat uw adres pagina in een zoekmachine is geïndexeerd is het mogelijk dat uw bedrijf ook gevonden wordt op: naam, plaats, merknamen, trefwoorden of beter nog combinaties hiervan.

Op het moment dat een zoekmachine zoals Google uw vermelding op onze site geïndexeerd heeft en uw hebt gekozen voor een link naar uw website, zal deze link de ranking van uw eigen website  positief beïnvloeden hetgeen resulteert in meer bezoekers op uw website.