Argos Packaging Systems BV

Locatie op kaart niet juist?

Argos Packaging & Protection is in 1998 gestart als een kleine speler in de markt met een beperkt assortiment. Inmiddels zijn we ontwikkeld tot een totaalleverancier van verpakkingen en beschermende materialen met een alsmaar groeiend personeelsbestand en zijn we een bekende naam in de verpakkingswereld. Doordat we actief zijn in verschillende sectoren, AGF - Sierteelt - Bouw - Industrie - Retail, hebben we veel kennis in huis. Zo kunnen we je voorzien van een passend advies en de juiste verpakking voor je product!

Op zoek naar verpakkingen die tegelijkertijd als marketingmiddel ingezet kunnen worden? Wilt u ook in het oog springen van de consument in de winkel of herkenbaar zijn tijdens transport of opslag?

Argos kan u ontzorgen in het drukwerk voor allerlei verschillende soorten verpakkingen of beschermende materialen. Producten zoals dekkleden, hoeklatten, tassen, tape, zakken, hoezen of dozen kunnen naar wens bedrukt worden met uw logo en / of bedrijfsgegevens. Zo past dit in het verlengde van uw huisstijl en wordt het een krachtig communicatiemiddel tijdens de verkoop of het transport. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Om een overzicht te krijgen in ons ruime assortiment hebben we dit opgedeeld in categorie├źn. Op onze website staan de producten voor al onze afdelingen. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact op voor meer informatie!

Op dit moment geen.

Argos Packaging Systems BV

Groothandel

Adres

Aartsdijkweg 35
2676 LE MAASDIJK

Contact

Tel. 0174-630011
Website www.argos.nu

Gegevens aanpassen