Locatie op kaart niet juist?

Wilt u een apart verhuren of huren? De Stoit Groep heeft een ruime keuze aan huurwoningen, appartementen en villa's in het Zuiden van Nederland. Daarbij heeft u keuze uit gestoffeerde en gemeubileerde woningen. Weet u nog niet exact waar u wilt gaan wonen? Bekijk hier dan het uitgebreide aanbod zodat u een goed onderbouwde keuze kunt maken. Of u nu zoekt naar een appartement of villa, bij Stoit bent u bij het juiste adres.

Stoit Groep is een familiebedrijf en is ruim 25 jaar geleden opgericht door mevrouw Stoit. Sinds 15 jaar is het hoofdkantoor van Stoit Groep gevestigd aan de Vestdijk 22 in Eindhoven en zijn we reeds verhuisd naar Vestdijk 23. Stoit Groep is het grootste verhuurkantoor in de regio en biedt woningen in het midden en hoge segment aan. Wij onderscheiden ons van andere kantoren door ons op expats te richten. Wij zoeken en vinden al jaren woningen voor expats van ruim 120 multinationals. Bovendien beheren wij woningen van een groot aantal investeerder en particuliere verhuurders.

Stoit Groep is een full service kantoor. Wij hebben een hoogwaardige dienstverlening en kunnen snel schakelen doordat we naast een uitgebreide verhuurafdeling ook diensten in huis hebben op het gebied van administratief en technisch beheer en reguliere- en eindschoonmaak. Op deze manier kan Stoit Groep u een ge�ntegreerd en passend product aanbieden.

Een van de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening is dat een nieuw thuis moet passen bij uw woonwensen. Daarom investeren wij in persoonlijk contact. Wij onderscheiden ons van andere kantoren door vooraf grondig uw woonwensen te inventariseren, door een op uw wensen en mogelijkheden afgestemd woonaanbod te selecteren, en door ruim de tijd de nemen voor een professionele bezichtiging van enkele voor u interessante woningen. Uiteraard staan wij u met onze jarenlange ervaring en kennis bij op het gebied van woonruimte, informatie over woonplaats, bouwtechnische aspecten en een uitgebreide (voor)inspectie.

woning verhuren, appartement verhuren, villa verhuren, woning tijdelijk verhuren, gemeubileerde woning verhuren, gestoffeerde woning verhuren, huis verhuren, huizen verhuren, huis huren, woning huren,

Stoit Beheer BV

Makelaardij
bedrijfslogo

Adres

Vestdijk 23
5611 CA EINDHOVEN

Contact

Tel. 040-2140660
Fax 040-2125134
Website www.stoit.nl/

Gegevens aanpassen