Locatie bijwerken?
Sinds de jaren negentig verzorgt Want 2 Work Uitzendorganisatie de werving en selectie van medewerkers voor een verschillende Nederlandse bedrijven.

Door onze platte organisatie met korte communicatielijnen kunnen we doen wat we beloven. Zo zijn we een betrouwbare partner voor opdrachtgevers, medewerkers en iedereen waarmee we samenwerken.
Een transparante en eerlijke aanpak is voor ons heel logisch, want deze manier van werken past bij onze organisatie en onze medewerkers.

Want 2 Work Uitzendorganisatie heeft zich als doel gesteld om voortdurend het ontwikkelen van personeel te stimuleren, onze toegevoegde waarde is het creŰren van meerwaarde voor kandidaat en opdrachtgever. Hiertoe hebben we een aantal procedures ge´mplementeerd zodat de ontwikkeling van vaardigheden en competenties aan bod komen.

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel en gebrek aan tijd om zelf de werving en selectie op u te nemen? Schakel dan direct over naar de recruitment mogelijkheden van Want 2 Work. Want 2 Work draagt er zorg voor dat ze de doelstellingen, cultuur en strategie van de opdrachtgever helder krijgt zodat de match die gemaakt wordt ook direct de juiste is. Wij gaan op zoek naar talent die onze opdrachtgevers voor de langere termijn concurrerend houden.

Uitzenden detacheren werving&selectie

Want 2 Work BV

Uitzendbureau

Adres

De Meerheuvel 19
5221 EA 'S GRAVENMOER

Contact

Tel. 073-6339030
Fax 073-6339031
E-mail info@want2work.nl
Website www.want2work.nl

Gegevens aanpassen