Clavis Piano's B.V.

Muziek

Afbeelding niet juist?

Clavis Amsterdam: akoestische, silent, digitale en stage piano's & vleugels.

Meer dan 30 jaar vakmanschap in aanschaf, huren, stemmen en reparatie van uw piano, vleugel of digitale piano.

Wij bieden u 100% kwaliteit en service, want dat is wat u wilt! Zeker als het om de aanschaf en het onderhoud van een piano of vleugel gaat. Een piano of vleugel is immers een kostbare investering en tevens een emotioneel bezit voor vele, vele jaren. Dan mag je als klant inderdaad veeleisend zijn. Op deze website willen wij u daarom graag al onze mogelijkheden met betrekking tot aanschaf en onderhoud van piano's en vleugels, alsmede ons unieke huursysteem genaamd Clavis Piano Maatplan laten zien! U kunt bij ons terecht voor piano's, Silent piano's, vleugels en Silent vleugels van de merken Yamaha, Petrof, Kemble, Wilhelm Schimmel en Schimmel. Verder voert Clavis een ruime collectie digitale piano's, digitale vleugels en keyboards van de merken Yamaha, Roland, Nord en Dexibell. De zo goed als complete collecties van deze merken staan voor u speelklaar in onze showrooms in Amsterdam, Nieuwegein en Delft. Alle vestigingen hebben meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en zijn eenvoudig te bereiken.

Als één van de weinige pianobedrijven in Nederland geven wij op nieuwe piano's en vleugels via het Clavis Garantiecertificaat 10 jaar garantie op het instrument. En dat doen wij niet zonder reden.

De gerenommeerde merken die Clavis vertegenwoordigt geven daar alle aanleiding toe. Ook het Clavis Piano-Maatplan, waarbij u uw piano of vleugel eerst huurt voordat u tot koop overgaat, bevestigt dat wij u deze garantie met een gerust hart kunnen geven. Op de eventuele toegevoegde elektronica, zoals o.a. een Silent systeem, geven wij 2 jaar garantie. Deze is echter met de Clavis Garantieverzekering om te zetten naar 10 jaar volledige garantie.

akoestisch silent digitaal stage piano vleugels huur koop stemmen reparatie onderhoud

Clavis Piano's B.V.

Muziek
bedrijfslogo

Adres

Marnixstraat 252
1016 TL AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-6221404
E-mail amsterdam@clavis.nl
Website https://clavis.nl/amsterdam

Gegevens aanpassen