Locatie op kaart niet juist?

Een appartement huren? Stoit Groep biedt u een ruime keuze aan huurwoningen, villa's en appartementen in Zuid-Nederland. U hebt hierbij de keuze uit gemeubileerde woningen en gestoffeerde woningen. Nog niet zeker waar u wilt gaan wonen? Bekijk dan het aanbod in een van de regio's, zoals Eindhoven. Of u nu zoekt naar een appartement of villa, u zit goed bij Stoit, dé verhuurmakelaar in Eindhoven en omgeving.

Stoit groep is een 25 jaar jong familiebedrijf opgestart door Mvr. Stoit en sinds 15 jaar met haar hoofdvestiging gevestigd op de Vestdijk in Eindhoven. Stoit groep is het grootste verhuurkantoor in de regio gericht op expats met woningen in het midden en hoge segment. We hebben ruim 120 multinationals als klant en beheren de woningen van een groot aantal investeerders en particuliere verhuurders.

Een van de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening is dat een nieuw thuis moet passen bij uw woonwensen. Daarom investeren wij in persoonlijk contact. Wij onderscheiden ons van andere kantoren door vooraf grondig uw woonwensen te inventariseren, door een op uw wensen en mogelijkheden afgestemd woonaanbod te selecteren, en door ruim de tijd de nemen voor een professionele bezichtiging van enkele voor u interessante woningen. Uiteraard staan wij u met onze jarenlange ervaring en kennis bij op het gebied van woonruimte, informatie over woonplaats, bouwtechnische aspecten en een uitgebreide (voor)inspectie.

De kern van Stoit Groep wordt aangedreven door een ongelooflijk team van gepassioneerde collega's. Op ons kantoor helpen de teamleden de nieuwste woningzoekenden wegwijs met het vinden van een nieuw thuis. Ook tijdens de huur staan ze klaar voor verhuurder en huurder. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Makelaar, Handel in Eigen Onroerend Goed, Appartementenverhuur, Appartementen en Kamerverhuur, Expats, Huurwoning, Appartement Huren, Expatriate

Stoit Groep

Makelaar

Adres

Vestdijk 23
5611 CA EINDHOVEN

Contact

Tel. 088 5555 040
Website https://www.stoit.nl/

Gegevens aanpassen