Locatie op kaart niet juist?


Als creatief communicatiebureau geloven we bij GI dat jezelf elke dag opnieuw uitdagen, grenzen verleggen en alles uit jezelf halen ervoor zorgt dat je steeds beter wordt. Wanneer je dit deelt met iemand met dezelfde passie, kun je jezelf en elkaar verder brengen dan je ooit dacht te kunnen komen. Daarom streven wij ernaar om die vermenigvuldigende factor te zijn, voor elkaar en voor onze klanten.

Wat vraag je aan de trainer van de grootste voetbalclub ter wereld voordat de beslissende wedstrijd wordt gespeeld? Juist, wat is je strategie? Alles wat je doet start dus met een strategie, eentje die je nog moet uitstippelen (waar wil je naar toe?), reeds bepaald hebt of juist eentje die perfect is toegespitst op een specifiek vraagstuk. In alle gevallen zorgen we ervoor dat jouw communicatie in één lijn is met waar je naar toe wilt en hoe je dat wilt doen. En daarbij maakt het niet uit of je actief bent in de B2B of de B2C markt. In beide gevallen kijken we samen hoe we jouw merk het beste neer kunnen zetten.

Een goed concept bevat de essentie van jouw boodschap. Een super concept beantwoordt daarmee ook de (latente) behoeften van jouw klant en doelgroep. Het is de kapstok, waar al jouw communicatie aan komt te hangen.

Wij vinden het enorm leuk om dat concept vorm te geven. Maar dan wel een concept dat de motor is voor communicatie die verrassend, effectief en pakkend is. Een boodschap die blijft hangen als een Efteling deuntje. Daarvoor gaan we graag de diepte in om jou en je doelgroep te doorgronden.

Dat vinden wij leuk. Héél leuk zelfs!

Bij GI vinden we het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten én om koffie te drinken. Laat die twee dingen nou eens heel goed met elkaar te combineren zijn! Dus heb je een leuke uitdaging voor ons, wil je sparren of heb je gewoon zin in een lekkere cappuccino - wij zijn er klaar voor. Zien we je zo?

communicatiebureau, communicatie, marketing, merkstrategie, concept, design, DTP, communicatieadvies, branding, huisstijl, merkidentiteit

Gi BV

Marketing
bedrijfslogo

Adres

Barrierweg 219
5622 CN EINDHOVEN

Contact

Tel. 040-2045612
Website www.gi.nl

Gegevens aanpassen