Zela Technical Solutions BV

Locatie op kaart niet juist?

Zela is dé merknaam voor invetapparatuur. Alle Zela-apparatuur is ontworpen voor efficiënt gebruik van het product en voor het leveren van nauwkeurige en precieze spraypatronen voor betere hygiëne. Gebruiksvriendelijke instellingen maken de apparatuur snel en gemakkelijk gebruiksklaar. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten om onze klanten maximale waarde te kunnen bieden.

Kwaliteit, flexibiliteit en hygiëne zijn de kernwaarden van Zela Technical Solutions. Alle Zela apparatuur is dan ook gemaakt van duurzaam rvs-materiaal, is gemakkelijk te bedienen en is gecertificeerd volgens alle van toepassing zijnde CE-normen.

Zela voert een breed scala aan producten, van eenvoudige handspraymachines, tot speciale oplossingen op maat, en van apparatuur voor lossingsmiddelen tot verscheidene andere producten, zoals gelei en chocolade.

De EverBake Group bestaat in Nederland uit vier bedrijven: EverBake Bakeware & Coatings, Zela Technical Solutions, EverBake Ovens & Machines en EverBake Service & Spareparts.

Engineering en praktijkadviseurs
EverBake Group gaat denkend vanuit het eindproduct op zoek naar de beste oplossing. Onze (praktijk)adviseurs staan graag voor u klaar om het probleem of uw uitbreiding in kaart te brengen. Samen met ons engineeringsteam zorgen wij zo dat ontwerp, bouw en onderhoud perfect verlopen.

Kwaliteit met oog voor detail
Onze producten worden ontworpen met oog voor detail en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij produceren en leveren aan ambachtelijke en industriële bakkerijen wereldwijd.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten dan kunt u contact opnemen met één van de bedrijven uit de EverBake Group. U kunt ook bellen met +31(0)88 - 73 000 00 voor het hoofdkantoor van EverBake Group.

Op dit moment geen.

Zela Technical Solutions BV

Techniek

Adres

Rijksstraatweg 3a
4311 RH BRUINISSE

Contact

Tel. T +31 (0)88 - 7300010
E-mail info@zela-spray.nl
Website www.zela-spray.nl

Gegevens aanpassen