Advantec Electronics BV

Locatie op kaart niet juist?

Een firma die niet afwacht totdat de klant meent een probleem te signaleren maar een bedrijf dat problemen voor is en daarbij met mogelijke oplossingen komt. Dat is de kracht van Advantec Electronics.

Advies aan klanten kan ook betekenen dat bij onvoldoende eigen kennis er adequaat gereageerd moet worden door derden. Een goede communicatie en kennis van de leveranciers is hierbij onontbeerlijk. Indien nodig brengen wij u in contact met de experts waardoor u direct antwoordt krijgt op uw vragen. Geen mooie verhalen maar feiten.

Wij zijn van mening dat alleen open en transparante communicatie de weg is naar een tevreden klant en dat is uiteindelijk ons doel. Daarnaast zullen wij altijd streven naar het leveren van kwaliteit en derhalve hebben wij de keus gemaakt om alleen met gerenommeerde leveranciers in zee te gaan.

Advantec Electronics biedt een pakket voedingen dat is samengesteld uit producten van diverse toonaangevende fabrikanten, elk met hun specifieke kenmerken. Het pakket omvat een complete reeks voedingen met een grote verscheidenheid in elektrische en mechanische uitvoeringen en specificaties.

ESB-101 ESB 201, HLG

Advantec Electronics BV

Techniek
bedrijfslogo

Adres

Logtenburg 12
4841 PA PRINSENBEEK

Contact

Tel. 085 87 688 37
E-mail verkoop@advantecelectronics.nl
Website www.advantecelectronics.nl

Gegevens aanpassen