GSF Glasgroep BV

Locatie op kaart niet juist?

GSF Glasgroep is een familiebedrijf dat al bijna 25 jaar actief is als VCA-gecertificeerde glasleverancier en reparateur. Vanuit onze showroom en werkplaats in Lelystad werken wij voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland.
Glas is transparant of kleurrijk, passief aanwezig of esthetisch prikkelend, functioneel of decoratief. Maar bovenal is glas mits op de juiste, verantwoorde manier toegepast simpelweg gewoon mooi.

GSF Glasgroep is specialist op het gebied van interieurglas en daarmee een belangrijke partner voor bijvoorbeeld aannemers, architecten en voor particulieren. Onder de merknaam Glass inside leveren wij een breed assortiment aan interieurglas.

De productgroepen van Glass Inside zijn glazen deuren, badkamers, spiegels, keukens, balustrades, trappen en vloeren, schuif-en vouwwanden, balkonbeglazing, meubilair, balies, decoratief glas, wandbekleding en hightech beglazing. Alles uiteraard op maat geleverd en vakkundig geplaatst door heel Nederland.

Bezoek eens onze showroom in Lelystad, voor een overzicht van alle producten. En laat onze medewerkers u uitgebreid inspireren en adviseren omtrent de mogelijkheden.

Op dit moment geen.

GSF Glasgroep BV

Glasleverancier

Adres

Schoepenweg 67
8243 PX LELYSTAD

Contact

Tel. 0320-257157
Fax 0320-257241
Website www.gsfglasgroep.nl/

Gegevens aanpassen