Berkers Keukens

Locatie bijwerken?
Een keuken uitzoeken is niet eenvoudig, dat vraagt om aandacht. Bij Berkers weten we al vijftig jaar dat een mooi plaatje niet de exacte situatie bij jou thuis is. Je koopt geen keuken op basis van een plaatje. Maar omdat deze bij jou en je verwachting past. En het advies dat je gekregen hebt aanvoelt als maatwerk.

Berkers staat en gaat voor de beste keuken. Daarom denken onze verkoopadviseurs niet in merken maar in wensen. Die vertalen we naar maatwerk, precies passend in de ruimte bij jou thuis. En als we eenmaal weten hoe de situatie en gedroomde keukenopstelling is, kijken we naar het beste passende merk.

Die verbinding maken we bij Berkers als geen ander. Wij zorgen ervoor dat de specifieke eigenschappen van een merk, aansluiten bij jouw wens. Dan is het raak en komt dat mooie plaatje vanzelf.

Bij Berkers word je gehoord. En dat betekent dat het juiste advies bij jou in huis geplaatst wordt. Door onze eigen mensen, tot in detail voorbereid in onze eigen werkplaats. Allemaal vaklui, ervaren en trots op wat ze maken. Berkers is en komt altijd dichtbij.

Keukens, Moderne keukens, inbouwkeukens

Berkers Keukens

bedrijfslogo

Adres

Florijn 10 a
5751 PC DEURNE

Contact

Tel. 0493 312 570
Website https://berkerskeukens.nl/

Gegevens aanpassen