MAGIC MANTRAS | Mantras are medicine for the soul

Locatie bijwerken?
LEER MANTRA'S SPELEN OP DE UKELELE

Als je jezelf wilt leren begeleiden bij het zingen, is de ukelele daarvoor het ultieme instrument. Met maar vier snaren is het eenvoudiger te bespelen dan de gitaar en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Je leert het binnen no time, zelfs als je nog nooit een instrument hebt gespeeld. En je neemt ‘m overal makkelijk mee naartoe. Naar de yogastudio, het strand en op reis.

MANTRA'S + UKELELE = LOVE
De meeste mantra's bestaan maar uit een paar woorden en akkoorden die je blijft herhalen. Door deze herhaling sluipt de muziek moeiteloos in je vingers. Voor je het weet zing en speel je zelf of samen met anderen en verschijnt er een lach van oor tot oor.

JOIN THE MOVEMENT
In het Magic Mantra Membership leert Liselotte je op aanstekelijke en laagdrempelige wijze mantra’s spelen op de ukelele. Krijg toegang tot een online collectie van meer dan 50 mantras, spirit en medicine songs van o.a. Deva Premal, Krishna Das, Snatam Kaur, Jai Uttal, India Arie, Sam Garret, Jennifer Ann, Hédi Carlee en vele anderen. Toegankelijk voor de beginner en uitdagend voor de meer geoefende speler.

ukelele mantra ukelele leren spelen mantrazingen

MAGIC MANTRAS | Mantras are medicine for the soul

bedrijfslogo

Adres

Breedelaan 49
1851 MB HEILOO

Contact

Tel. +31645544701
E-mail [email protected]
Website magic-mantras.com

Gegevens aanpassen