Kliniek het Bolwerk

Locatie bijwerken?
Kliniek het Bolwerk is de voortzetting van David Jairath zijn praktijk in het Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne aan de Händellaan 2a te Heemstede. In april 2023 werd ons huurcontract op de bovengenoemde locatie niet verlengd. Hierna is die, om de succesvolle praktijk te kunnen voortzetten, gestart met een zoektocht naar een nieuwe praktijkruimte. Nadat hij veel locaties had bezocht, werd die geattendeerd op deze locatie op het Bolwerk. Dit voelde meteen goed. Hij moest veel verbouwen maar had eindelijk een nieuwe locatie gevonden.

David Jairath is zelf werkzaam binnen Kliniek het Bolwerk als plastisch chirurg en kan op korte termijn cliënten behandelen. Hij heeft expertise in de volgende cosmetische behandelingen: bovenooglidcorrectie, rimpelbehandeling, het wegwerken van huidoneffenheden, onderooglidcorrectie, schaamlipcorrectie en littekencorrectie. Vanuit de nieuwe locatie op het Bolwerk kan het team van Kliniek het Bolwerk cliënten blijven voorzien van plastisch-cosmetische zorg op hoog niveau.

Plastisch chirurg, ooglidcorrectie, huidoneffenheden verwijderen, onderooglidcorrectie, bovenooglidcorrectie, Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Kliniek het Bolwerk

Kliniek het Bolwerk

bedrijfslogo

Adres

Staten Bolwerk 1
2011 MK HAARLEM

Contact

Tel. 023 583 7405
E-mail marketingkenners.linkbuilding@gmail.com
Website https://kliniekhetbolwerk.nl/

Gegevens aanpassen