Locatie bijwerken?
Welkom bij restaurant Lagom, Harderwijks nieuwste parel op culinair gebied. Hier komt de kunst van het 'precies goed'; uit de Zweedse filosofie samen met fine dining. Gevestigd in de pittoreske haven biedt Lagom een unieke ervaring waar balans, kwaliteit en een onvergetelijke ambiance centraal staan.

De keuken, aangevoerd door chef Peele Koops, belichaamt een balans van smaak en elegantie met een menu vol visgerechten en verfijnde vlees- en vegetarische opties. Lagom biedt zowel exclusieve diners als ontspannen lunches, met menu's variërend van 4 tot 7 gangen, én een selectie geraffineerde à la carte gerechten voor een hoogstpersoonlijke culinaire ervaring.

Ons interieur combineert stijlvolle luxe met robuuste charme, in een intieme setting voor 36 gasten, plus private dining en twee terrassen met uitzicht over de haven. Lagom verwelkomt liefhebbers van culinaire perfectie om te genieten van een harmonieuze blend van smaken, stijl, en service. Ervaar de magie van Lagom, waar elke maaltijd 'precies goed' is.

restaurant

Lagom

Adres

Havendijk 1
3846 AC HARDERWIJK

Contact

Tel. 0341 701 468
E-mail [email protected]
Website https://restaurantlagom.com

Gegevens aanpassen