Locatie bijwerken?
In een horecagelegenheid moet je aan verschillende dingen denken: lekker eten, vriendelijke klantenservice en een brandschone keuken. Maar wat mensen vaak over het hoofd zien, is hoe belangrijk goede ventilatie in de keuken eigenlijk is. Het aanschaffen van een goede afzuiginstallatie voor je keuken is een van de eerste stappen die je moet zetten bij het opzetten van een restaurant.

Behoefte aan afzuigmotor, afzuigbox, afzuigkappen en andere benodigdheden voor in de horeca? Bij Horeca King ben je aan het juiste adres!

Als je op zoek bent naar professionele horeca afzuiging en ventilatie, ben je bij Horeca King aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan ventilatie- en afzuiginstallaties, waaronder afzuigboxen, afzuigkappen, afzuigmotoren, axiaalventilatoren, buisventilatoren, condenskappen, dakventilatoren, filterkasten, geurfilterkasten, en nog veel meer.

softbox, horeca afzuiging, afzuigkap horeca, motor afzuigkap, afzuigkap met motor, afzuigbox, afzuig installatie, afzuigmotor horeca,

Horeca King

bedrijfslogo

Adres

Vijzelweg 21 A
5145 NK WAALWIJK

Contact

Tel. 0135908845
Website https://horecaking.nl/

Gegevens aanpassen