Silent Disco Viking

Locatie op kaart niet juist?

Silent Disco Viking is dé toonaangevende leverancier van silent disco-ervaringen in Nederland. Met vestigingen in Rotterdam, Leiden en Capelle aan den Ijssel en de optie om te bezorgen door heel Nederland bedienen wij een breed scala aan klanten door het hele land. Onze missie is om mensen samen te brengen en feesten tot een onvergetelijke ervaring te maken, terwijl we de rust en vrede van onze gemeenschappen respecteren.

Onze diensten:

Silent Disco Verhuur: Silent Disco Viking biedt hoogwaardige, draadloze koptelefoons voor evenementen van elke omvang. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, studentenfeest of privéfeest, onze koptelefoons zorgen voor een unieke luisterervaring zonder geluidsoverlast. We hebben een uitgebreid assortiment van koptelefoons, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen.

Complete Pakketten: Naast koptelefoons en DJ's bieden we complete pakketten inclusief geluidsapparatuur, verlichting en andere accessoires om uw evenement te transformeren tot een meeslepende ervaring.

Waarom kiezen voor Silent Disco Viking?

Kwaliteit en Betrouwbaarheid: We streven naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Onze koptelefoons zijn van de hoogste kwaliteit en worden regelmatig onderhouden om een onberispelijke werking te garanderen.

Flexibiliteit: We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele huuropties en aanpasbare pakketten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om u te adviseren bij het plannen en uitvoeren van uw evenement. We delen graag onze kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw feest een groot succes wordt.

Milieubewust: Bij Silent Disco Viking zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Onze koptelefoons zijn milieuvriendelijk en kunnen worden hergebruikt voor talloze evenementen.

Bij Silent Disco Viking geloven we dat stilte een krachtig hulpmiddel is om verbinding te maken en plezier te hebben. Neem vandaag nog contact met ons op om uw silent disco-evenement te plannen en te ervaren hoe we samen een onvergetelijke ervaring kunnen creëren!

Silent disco

Silent Disco Viking

Adres

IJsselmondselaan 186
3064 AT ROTTERDAM

Contact

Tel. 0625313005
Website https://silentdiscoviking.nl/

Gegevens aanpassen