Locatie op kaart niet juist?

Bestelwagenshop.nl is jouw partner in de snelle levering van alle bedrijfswagens.

Bestelwagenshop.nl is ontstaan uit de groeiende behoefte naar totaaloplossingen op het gebied van bedrijfswagens, zonder daarvoor meteen de hoofdprijs te hoeven betalen. Wij zijn je betrouwbare en ervaren partner als het om een gegarandeerd snelle levering gaat, van welk merk, model of uitvoering.

Bestelwagenshop.nl maakt deel uit van een in 2001 opgerichte toonaangevende internationale groothandel in nieuwe en jong gebruikte voertuigen en bestelwagens. Door onze internationale inkoop ervaring en een groot netwerk van leveranciers zijn wij in staat u steeds te voorzien van de meest courante merken en modellen met volledige product garantie.

Naast snelheid is service de belangrijkste reden om te kiezen voor Bestelwagenshop.nl. Dankzij onze online dienstverlening zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Daarnaast kun je ons ook fysiek bezoeken: met 12 afleverlocaties door heel het land is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Bovendien biedt ons Bedrijfswagen Center een uitgelezen kans om de vele (ombouw- en aanpas)mogelijkheden van zeer uiteenlopende bedrijfswagens direct met elkaar te vergelijken.

bestelwagen verkoop, autobedrijf, autodealer

Bestelwagenshop.nl

bedrijfslogo

Adres

Schillingweg 105
2153 PL NIEUW VENNEP

Contact

Tel. 085 – 760 24 54
E-mail info@bestelwagenshop.nl
Website https://www.bestelwagenshop.nl/

Gegevens aanpassen