Locatie op kaart niet juist?

Het verhaal van Agriwerker
Agriwerker is een werving- en selectiebureau voor de Agrarische sector; bemiddeling van personeel, detachering & uitzenden en verlonen van medewerkers bij bedrijven in de brede Agrosector.

Agriwerker is landelijk dekkend en is met 20 bemiddelaars vertegenwoordigd in elke regio. We spreken de taal van de sector. We bemiddelen ook voor vacatures in het buitenland.

Het verhaal van Agriwerker
Vakmensen en specialisten
Agriwerker is een onmisbare bron voor vakmensen (MBO) en professionals & specialisten (HBO, WO) op zoek naar een mooie of betere baan bij succesvolle bedrijven in de agrarische sector.

Onze kernklanten zijn bedrijven in de Land- en Tuinbouw, Glastuinbouw, Veehouderij, Loonwerk & Transport, Groene sector.

Onze grootste klanten zijn actief in de Agribusiness; toeleverende en afnemende ondernemingen, vaak met ondernemers aan het stuur.

Schaalvergroting zorgt voor een continue en toenemende vraag naar goed gekwalificeerd personeel dat belangrijke posities binnen de ondernemingen vervult.

Vakmensen en specialisten
Het succes van Agriwerker
Agriwerker en alle bemiddelaars hebben een sterke affiniteit met de agrarische sector. Onze bemiddelaars zoeken op persoonlijke wijze verbinding met kandidaten en werkgevers in deze dynamische sector. We kijken met volle aandacht naar kandidaat en bedrijf. Alles gericht op de perfecte match tussen medewerker en werkgever.

Agriwerker, werving en selectie

Agriwerker

bedrijfslogo

Adres

Raadhuisplein 21a
8911 HK LEEUWARDEN

Contact

Tel. 0610963654
Website https://www.agriwerker.nl/

Gegevens aanpassen