Vloerenhuys de Veluwe

Locatie op kaart niet juist?

Vloerenhuys de Veluwe: voor elk budget een laminaat of PVC vloer!

Welkom bij Vloerenhuys de Veluwe, hét vloerenbedrijf dat centraal gelegen is in het prachtige Nunspeet. Onze missie is om de beste vloeroplossingen te bieden, met als focus een goede prijs, de beste service en gemak voor de klant. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw vloer is voor de uitstraling en functionaliteit van jouw interieur.

Vloerenhuys de Veluwe is ontstaan uit de visie van Herbert Huisman, die een ambitieus team van zes gepassioneerde experts om zich heen heeft verzameld. Samen zijn we trots op onze vestiging aan de Industrieweg 14 in Nunspeet, waar we ons hart en ziel inzetten om jou de beste vloerervaring te bieden. Om jullie nog beter van dienst te zijn is het nu ook mogelijk om online te bestellen. De service die je hier in de winkel krijgt, die krijg je nu ook online via www.vloerkopenonline.nl.

Onze kernwaarden, vertrouwelijkheid, eenvoudigheid en veelzijdigheid, vormen het fundament van ons bedrijf. Bij Vloerenhuys de Veluwe zijn we trots op ons familiebedrijf, waar we open en transparant zijn. Onze laagdrempelige aanpak creëert een prettige sfeer voor iedereen, waar je ook naar op zoek bent.

Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan jouw tevredenheid en het gemak dat we jou bieden:

Snelle levering: Bij Vloerenhuys de Veluwe begrijpen we de waarde van tijd. Daarom streven we ernaar om jou geen lange levertijden op te leggen, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe vloer. Daarom staat bij onze producten de levertijd goed aangegeven.

Voor elk budget een vloer: Bij ons vindt je een uitgebreide collectie laminaat- en PVC-vloeren, die aansluiten op diverse budgetten. Onze prijs-kwaliteitverhouding is altijd eerlijk en uitstekend, zodat je een vloer vindt die perfect bij jouw wensen past.

Gevarieerd assortiment: Wij houden van vernieuwing en bieden een breed scala aan vloeren, waaronder prachtig visgraat en Hongaarse punt laminaat of PVC vloeren. Daarnaast presenteren we ook outlet en restpartijen, voor wie op zoek is naar voordelige topkwaliteit.

Wij nodigen jou van harte uit om de wereld van Vloerenhuys de Veluwe te ontdekken, in onze winkel of online!

vloer laminaat goedkoop pvc

Vloerenhuys de Veluwe

bedrijfslogo

Adres

Industrieweg 14
8071 CT NUNSPEET

Contact

Tel. +31 (0)341 - 759 252
E-mail [email protected]
Website www.vloerkopenonline.nl

Gegevens aanpassen