Locatie op kaart niet juist?

De Wijze Vaders is een professionele dienstverlener die gespecialiseerd is in het ondersteunen van ouders, voornamelijk vaders, die te maken hebben met een moeilijke scheidingssituatie. We begrijpen dat dit soort situaties veel stress, emoties en juridische complicaties met zich meebrengen, vooral wanneer er sprake is van een narcistische ex-partner en partijdige hulpinstanties.
Onze missie is om ouders te begeleiden en adviseren tijdens deze uitdagende periode, met de focus op het belang van het kind. Wij bieden persoonlijke adviesgesprekken en trajectbegeleiding aan, waarbij we ons richten op het bieden van handige tips en adviezen en emotionele ondersteuning. Bovendien bieden we de mogelijkheid om berichten namens ouders op te stellen, zodat zij zich kunnen concentreren op het herstellen van hun leven en relatie met hun kind.
Bij De Wijze Vaders geloven we in het creëren van een veilige en gezonde omgeving waar ouders zich begrepen voelen en de nodige tools krijgen om hun situatie te verbeteren.
Als u behoefte heeft aan ondersteuning tijdens uw scheiding en de uitdagingen die daarbij komen kijken, staan ik voor u klaar om te helpen. Samen werken we aan het creëren van een betere toekomst voor u en uw kind(eren).

Coaching - Begeleiding - Narcisme - Maatje

De Wijze Vaders

bedrijfslogo

Adres

Schieland 18
1848 RM BEVERWIJK

Contact

Tel. (+31) 613658369
E-mail info@dewijzevaders.nl
Website https://dewijzevaders.nl/

Gegevens aanpassen