Locatie op kaart niet juist?

Een textielframe wordt ook wel peesdoek genoemd; ze betekenen hetzelfde. Als u een bedrijf hebt, is deze beursstand perfect voor u omdat hij zowel praktisch als aantrekkelijk is. Het aluminium ontwerp is zijn tijd jaren vooruit en kan zwaar gebruik aan zonder te breken of te scheuren.

Wellicht de meest aantrekkelijke kwaliteit van het textielframe is het gewicht; het is veel lichter dan vergelijkbare materialen. Dit maakt installatie en transport elementair. Bovendien is het ongelooflijk stevig en houdt het stand in barre weersomstandigheden.

U kunt een op maat gemaakt textielframe bestellen met of zonder verlichting - alles is mogelijk. Een geweldige manier om aandacht te trekken, de complete set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt en is eenvoudig in elkaar te zetten; het is ook eenvoudig om later de stof te verwisselen.

Onze textielframes zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ze dienen meerdere doelen! U kunt ze met of zonder verlichting gebruiken, ze aan uw muur of plafond plaatsen, en ze zijn gemakkelijk te monteren.

In onze winkel vindt u een reeks prachtige textielframes in vele kleuren en maten. U zult zeker de perfecte vinden die aan uw behoeften voldoet - een die ook een vleugje verfijning en elegantie aan uw huis zal toevoegen.

Textielframes uit onze winkel creƫren unieke displays die perfect zijn om uw bedrijf te promoten. Ze maken een statement en voegen persoonlijkheid toe aan elke ruimte.

textielframe

Textielframe

bedrijfslogo

Adres

Graafstroomstraat 6
3044 AR ROTTERDAM

Contact

Tel. 085-06 09 874
Website https://www.specialistinreclame.nl/textielframe/

Gegevens aanpassen