Locatie op kaart niet juist?

De beste relatiegeschenken en promotieartikelen 🎁met of zonder opdruk die erop gericht zijn om een goede relatie met uw klant te creëren en te onderhouden🎁
We hebben voor u een grote variatie aan relatiegeschenken, die erop gericht zijn om een goede relatie met uw klant te creëren en te onderhouden.
Door middel van een premium kunt u de verkoop van uw producten of diensten bevorderen. Want met een premium kunt u het aankoopgedrag van uw klanten beïnvloeden of de bekendheid van uw producten of merken vergroten. Ons assortiment met premiums past uitstekend bij dit doel.
Het kan zijn dat u uw verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers wilt aansporen of bedanken en hiervoor een leuke incentive nodig heeft als er een bepaald doel bereikt is. Bekijk eens ons assortiment want we hebben leuke ideeën voor u.
Wilt u iets hebben wat uniek is een “special” en wilt u dit speciaal laten maken voor dat ene doel? Wij denken graag met u mee om op maat gemaakte en unieke relatiegeschenken, premiums of incentives voor u te produceren.

relatiegeschenken, promotieartikelen, met of zonder opdruk

ID Produkten

bedrijfslogo

Adres

de Waard 93
9734 CW GRONINGEN

Contact

Tel. 0650570618
E-mail info@idprodukten.nl
Website https://idprodukten.nl

Gegevens aanpassen