INTERCONNECT makelaardij

Locatie op kaart niet juist?

" WELKOM ! "
Als oprichter en eigenaar van mijn bedrijf “INTERCONNECT makelaardij” heb ik de volledige vrijheid om een onderscheidende invulling te geven aan mijn prachtige vak van makelaar, waarbij de belangen van mijn cliënten voor mij voortdurend centraal en met stip op nr. 1 staan.

Huis verkopen - huis kopen - huis verhuren - huis huren betekent voor velen een nieuwe fase in hun leven en dit vraagt om een professionele aanpak. Een gedegen kennis van zaken is hierbij noodzakelijk. Om het traject soepel en naar wens te laten verlopen is het verstandig om er een vaardig professional bij te betrekken. Zo bouw je aan een solide fundament voor je eigen toekomstige woongeluk.

Met "INTERCONNECT makelaardij" haalt u deze professional in huis. Service en kwaliteit in mijn dienstverlening staan bij mij hoog in het vaandel.

U heeft verhuisplannen en u zoekt een proactieve makelaar die ethisch handelt, helder communiceert en altijd (24/7) makkelijk bereikbaar is? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Angelique Nabbe
makelaar

INTERCONNECT makelaardij, Verkoopmakelaar, Aankoopmakelaar, makelaar, Gratis adviesgesprek, Gratis waardebepaling, Huis verkopen, Woning verkopen, Huis kopen, Woning kopen, Huis verhuren, Woning verhuren, Huis huren, Woning huren, Waalwijk, Tilburg, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Udenhout, Dongen, Sprang-Capellen, Drunen, Heusden, Vlijmen, Helvoirt, Vught, den Bosch, 's-Hertogenbosch

INTERCONNECT makelaardij

bedrijfslogo

Adres

Antoon Coolenstraat 11
5146 EE WAALWIJK

Contact

Tel. +31 (0)6 15 25 02 64
E-mail info@interconnectmakelaardij.nl
Website www.interconnectmakelaardij.nl

Gegevens aanpassen