Treasure Pet Box

Locatie op kaart niet juist?

Treasure Pet Box is een abonnementsservice die elke maand een honden verrassingsbox vol met speeltjes en lekkernijen bij je thuisbezorgt die de staart van je hond doen kwispelen. Elke honden surprise box zit boordevol verrassingen, waaronder speelgoed, lekkernijen, kauwsnacks en accessoires, allemaal speciaal samengesteld op basis van de leeftijd en grootte van jouw hond. Elke maand stellen we een honden pakket samen met lekkernijen en speeltjes rond een specifiek thema. Of het nu gaat om het buitenleven, een stranddag, vakanties of zelfs een spa-dag voor honden. Van speelgoed tot lekkernijen en accessoires, de Treasure Pet Box bevat alles wat jouw hond nodig heeft om optimaal van het thema te genieten.

Onze themaboxen zijn perfect voor hondeneigenaren die wat spanning en afwisseling willen toevoegen aan het leven van hun hond. Bovendien is het een geweldige manier om nieuwe producten en merken te ontdekken die je misschien nog niet eerder kende. Dus of je hond nu een ruige avonturier is, een fashionista of een fijnproever, we hebben een Treasure Pet Box die precies bij jouw hond past!

De honden cadeau boxen van Moody’s Box zijn ontworpen door hondenmensen voor hondenmensen. Wij zijn gepassioneerd over het leveren van de beste producten voor alle honden. Bij Treasure Pet Box wordt elk item in de honden cadeaubox zorgvuldig uitgekozen met dezelfde zorg en aandacht die we aan onze eigen honden zouden geven. Of je nu een nieuw hondenbaasje bent of al jarenlang honden in huis hebt, De honden verrassingsbox van Treasure Pet Box maakt het je een beetje gemakkelijker en veel leuker.

abonnementsservice, honden verrassingsbox, honden surprise box, lekkernijen en accessoires, Moody’s Box,

Treasure Pet Box

bedrijfslogo

Adres

Bergerweg 61
6135 KD SITTARD

Contact

Tel. 0621466128
Website https://www.treasurepetbox.com/

Gegevens aanpassen