Hekman Tuinen

Locatie op kaart niet juist?

Mijn naam is Michel Hekman, ik ben geboren op 7 augustus 1995 en opgegroeid in Ommen. Sinds 2020 ben ik woonachtig in Nieuw-Wehl, een rustig dorpje onder de rook van Doetinchem en in de regio Liemers.

Met de verhuizing heb ik ook besloten om voor mijzelf te starten. Hiervoor heb ik ervaring op gedaan bij o.a. Palmexpert, Klein Tuinen, A-Z Hoveniers en Ebbers groenprojecten. Ook heb ik in die tijd MBO 3 en 4 afgerond. Nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een eigen bedrijf waar ik mijn passie voor tuinen en bomen verder kan ontwikkelen. En nog steeds aan het ontwikkelen ben om mijzelf beter in de markt te kunnen zetten.

Dat is een van de redenen dat ik in 2021 besloten heb om de cursus Boomverzorging/klimmen 1,2 en 3 te doen. Nu kan ik het snoeien aanbieden van een kleine plant t/m een grote boom. Hiermee hoop ik iedereen het hele onderhoudspakket aan te kunnen bieden op één adres.

Boomverzorging, tuinonderhoud, hovenier, bedrijfstuin onderhoud, fruitbomen snoeien, verticuteren, leveren beplanting, groenafvoer, versnipperen van takken, grondverbetering, klein grondwerk, aanleg werkzaamheden

Hekman Tuinen

bedrijfslogo

Adres

Deutseveldstraat 16
7031 HL WEHL

Contact

Tel. 06 - 42 55 73 88
E-mail info@hekmantuinen.nl
Website https://www.hekmantuinen.nl/

Gegevens aanpassen