Locatie op kaart niet juist?

We hebben bij ’t Meubelpleintje een zeer gevarieerde selectie tweedehands meubels en accessoires die continue in beweging is in verschillende interieurstijlen zoals onder andere:
Industrieel
Vintage
Retro
Brocante
Antiek
Landelijk
Art Deco

De meubels en accessoires vinden wij in verschillende landen en zo hopen wij dan ook iedere keer om zo veel mogelijk unieke tweedehands items in te kopen voor jullie.

Door de verkoop van tweedehands meubels en accessoires zijn wij van ’t Meubelpleintje ook nog eens milieubewust bezig. Wij zijn gericht op het recyclen van spullen die nog veel te mooi zijn om weg te gooien en dus nog een tweede en soms zelfs een derde ronde mee kunnen.

Door ons verrassende assortiment dat nooit hetzelfde is, loont het zeker de moeite om onze website regelmatig te bezoeken. Bij ’t Meubelpleintje tref je unieke meubels en accessoires aan tegen een enorm scherpe prijs ten opzichte van onze collega’s. Ben je op zoek naar industriële, vintage, retro, brocante, antieke of landelijke meubels of accessoires? Neem dan vooral een kijkje in ons unieke en vooral diverse assortiment kasten, commodes, stoelen, tafels, spiegels, verlichting en accessoires.

hoogwaardige tweedehands meubelen en accessoires

't Meubelpleintje

bedrijfslogo

Adres

Irislaan 53
5551 AJ VALKENSWAARD

Contact

Tel. 0638013569
E-mail info@meubelpleintje.nl
Website https://www.meubelpleintje.nl/

Gegevens aanpassen