Shop Interiors b.v.

Locatie op kaart niet juist?

Gratis adverteren sites

Algemeen

In de dynamische retail markt bewegen wij met u mee, daarom zeggen we vaak niets is onmogelijk.
We brengen samen met u verscheidene productpresentaties en displays tot leven, wij begeleiden, ontwerpen, ontwikkelen en produceren shop-in-shop concepten en totaalinrichtingen.
Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer in (bedrijf- en winkel) interieurs met een zeer flexibele groothandel van onder andere een ruim assortiment van winkelwand haken en een modulaire Europees standaard legbord systeem, haken en overige winkelmaterialen.
Wij werken aan uw Shop, wij zijn Shop Interiors b.v

Project management

Als inrichter beschikken we over een probleemloos werkend projectbureau welke optimaal tegemoet komt aan de wensen van u als klant binnen het vastgestelde budget. Een belangrijk punt bij het bouwen en inrichten van retail-projecten op het gebied van bouwkunde, installatietechniek, ex- en interieur. Bij alle projecten bekijken we het proces zoals u dit wenst te doen. Door de synergie van alle benodigde disciplines zijn we een partner van niveau. Als u alleen gebruik wilt maken van onze diensten op project management gebied, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden hierin.

Assisteren met verlerlei diensten in winkel
Heeft u een tijdelijke piekdrukte door bijvoorbeeld de opening van uw winkel, tijdens een verbouwing. Shop Handen zorgt voor gemotiveerde medewerkers die u helpen in deze periode.
Shop Handen ontzorgt. Onze mensen weten van ‘wanten’, kennen in het algemeen de routing in een winkel. Mogelijk kennen we binnenkort ook uw winkel.
Wat kunnen onze handen voor u doen;
- Het inventariseren van de winkel
- Aanpassingen aan de winkelwanden
- Het ‘uitrollen’ van promotie materialen in binnen- en buitenland bij uw klanten
- Het inruimen van handelsgoederen volgens schappenplan
- Plaatsen van haken, prijskaarten of andere
- Aanbrengen van signing (reclame boodschappen) bij het legbord of andere locaties
- Assembleren van materialen
- Demonteren van winkelwand stellingen Monteren van winkelwand stellingen

Winkelhaken, wandhaken, blisterhaak, rasterhaken, klaphaken
Wist u dat een consument voor het wandschap, in het gangpad zijn definitieve product keuze maakt ? Door de inzet van de juiste producthaak, zal een product eruit springen, de aandacht trekken en de kans tot verkoop vergroten.
Bent u op zoek naar Einfachhaken, Tego-haken, Tegometall haken, haken für SB-packung, schlaufenhaken, doppelhaken hinten offen, dubbele haak, dubbele haken, eurohaak, eurohaken, blisterpen, blisterpennen, perfo haken pen, presentatie pen, zelfbedieningshaak, schlaufenhaken, displayhaken, double pegboard metal hook, sprong hook, simple hook, etc. Kijk eens bij ons op de website !
Tegometall stelling systeem
Als partners van 's-werelds grootste toonaangevende fabrikanten in stellingsystemen zijn wij uw aanspreekpunt voor de verkoop van alle onderdelen die u maar kunt bedenken. Door gebruik van de nieuwste technologieën en kwalitatief hoogwaardige materialen kunnen wij alle markten bedienen.
Slatwall
Bent u op zoek naar de warmte van hout gecombineerd met een systeemmeubel dan biedt slatwall (ook wel genoemd stroken-, lamellenwand of slatstyle, slatty) wellicht uitkomst.
Kijk ook eens naar een chique gondola presentatie samen met uw slatwall panelen.
Onze paneel prijzen zijn gebasseerd op dubbelzijdig gelamineerde panelen, hierdoor wordt voorkomen dat de panelen krom trekken, inclusief de benodigde profielen. Wilt u geen profielen neem dan contact met ons op.
Op onze site staan diverse lamelhaken die u kunt combineren bij uw Slatwall bestelling. Bent u op zoek naar een specifieke haak, een uitgebreider assortiment slatwall haken en inhangdelen kijk op onze haken website.
Op maat meubelen
Etalage en ander maatwerk
In het geval u zelfstandig aanpassingen wil gaan aanbrengen aan uw interieur dan kunnen wij u met enkele van de "standaard" mogelijkheden in deze categorie behulpzaam zijn.
Zoekt u een speciaal meubel, panelen, gemelamineerd of in een ander kwaliteit, actuele dessins en/of kleurstellingen neem dan gerust contact met ons op.
Merchandisings materialen
Merchandising
Op verschillende wijze kunt u reclame uitingen tonen.
Door middel van reclame maken met beprijzingen, plafond ophanging, postersystemen, posterhaken, winkelmanden, displays, kartonnen signs, en vele andere POS materialen trekt u de aandacht van de consument in uw winkel




Interieur

Shop Interiors b.v.

bedrijfslogo

Adres

De Dinkel 5
8253 PK DRONTEN

Contact

Tel. 0321333686
E-mail info@shopinteriors.nl
Website https://shopinteriors.nl/

Gegevens aanpassen