De Berg Houten Vloeren

Locatie op kaart niet juist?

Al meer dan 20 jaar leggen wij vloeren. Het is altijd ons credo om de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs te leveren. Aan kwaliteit doen wij geen enkele concessie. Niet in het minst omdat dat ook ons eigen werkplezier verhoogt.

De Berg Houten Vloeren neemt de tijd voor u. Tijd om de individuele wensen af te stemmen, altijd binnen het budget. We maken een afspraak in onze showroom waar veel voorbeeldvloeren kunnen worden bekeken. Meestal kunt u een monsterbord mee naar huis nemen, of we maken er één naar wens, om het thuis rustig te bekijken. Een houten parketvloer is bijna een soort schilderij; het is zeer sfeerbepalend in huis.

De vloer wordt bij u thuis ingemeten en wordt ook volledig turn-key opgeleverd, desgewenst inclusief het plaatsen en aflakken van de plinten. Ook wij willen bijdragen aan duurzaamheid en kopen daarom nagenoeg al ons hout in van FSC of PEFC gecertificeerde bedrijven.

Voor ons staat een prettige relatie met u voorop en gaan we alleen maar voor het beste eindresultaat: Een vloer waar u jaren plezier van heeft!

houten vloeren, visgraat vloeren

De Berg Houten Vloeren

bedrijfslogo

Adres

Bellamystraat 35H
1053 BG AMSTERDAM

Contact

Tel. +31(0)6 14 443 405
E-mail axel@maatwerkonline.nl
Website https://www.deberghoutenvloeren.nl/

Gegevens aanpassen