BAS Lab Solutions

Afbeelding niet juist?

BAS Lab Solutions is gespecialiseerd in het automatiseren en verbeteren van handelingen (met vloeistoffen) die nodig zijn om monsters voor te bewerken ter voorbereiding van analyses met behulp van onder andere HPLC, GC, Massaspectroscopie en UV/VIS.

Wij ontwerpen en bouwen aanpassingen aan uw apparatuur en automatiseren processen op maat. Dit kunnen op zichzelf staande oplossingen zijn maar ook volledige systeemintegraties met uw lab-apparatuur. Het gaat dus niet om bijvoorbeeld PAL systemen, maar om specials waar u met standaard verkrijgbare oplossingen niet helemaal het gewenste resultaat bereikt.

BAS Lab Solutions vloeit voort uit BAS Machinebouw. Vanuit onze jarenlange expertise op het gebied van automatisering binnen een productieomgeving, zijn wij in staat om snel te beoordelen welke automatiseringsoplossingen de efficiëntie op uw lab kunnen verbeteren. Met ons ‘productie-oog’ kunnen wij u snelle en robuuste oplossingen aanreiken waarmee de productiesnelheid op uw laboratorium flink omhoog gaat, zonder dat u in extra personeel hoeft te investeren

Aan de hand van uw wensen en eisen maken wij een ontwerp op maat, van een nieuwe opstelling of van een aanpassing van een opstelling die u nu in gebruik heeft. Denk hierbij aan aanpassingen aan uw huidige apparatuur omdat u niet helemaal tevreden bent over de efficiëntie ervan.

Onze engineers zijn expert op hun vakgebied en ademen techniek. Hierdoor kunnen onze klanten vertrouwen op onze innovatiekracht en jarenlange ervaring. BAS Lab Solutions blijft naar de toekomst kijken en zal daarbij gebruik maken van de nieuwste technologieën, zodat u er altijd vanuit kunt gaan dat uw laboratorium voorzien is van de meest actuele technologie. BAS Lab Solutions staat altijd voor u klaar, om u te ontzorgen en elk project pas af te leveren als u tevreden bent.

Laboratoriumbenodigdheden, laboratorium, monstervoorbereiding

BAS Lab Solutions

bedrijfslogo

Adres

4 Hermesweg
4051 BV OCHTEN

Contact

Tel. 0850162023
E-mail info@baslabsolutions.nl
Website www.baslabsolutions.nl

Gegevens aanpassen