Inzicht Coaching & Communicatie

Afbeelding niet juist?

Inzicht is een coach- en opleidingsinstituut voor persoonlijke en professionele groei. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, begeleiden en trainen van individuen, teams en organisaties naar een hogere mate van zelfreflectie, zelfbewustzijn, zelfmanagement en zelfsturing.

Het effect van onze werkwijze is dat je gaat beseffen dat je een keuze hebt in de mate waarin je gedrag inzet en de wijze waarop je jouw dagelijkse bestaan beleeft. Door bewustwording- en inzicht te creëren in onder andere eigen gedrag, aanwezige actie- en reactiepatronen, onderliggende drijfveren, behoeften en specifieke kernwaarden ontstaat er ruimte om vanuit positiviteit verder te ontwikkelen. De werkwijze is erop gericht om zowel werk- als privé-situaties aan de oppervlakte te brengen en gerichte en concrete handvatten op maat te bieden.

Onze werkwijze is naast diepgang gericht op effectieve groei. Altijd vanuit positiviteit, integriteit en vrij van oordeel op de persoon of diens gedrag. Wij werken niet met goed of fout, we zien de persoon voor wie hij of zij is met alles wat daarbij hoort. We denken in mogelijkheden en gaan vanuit dat punt samen aan de slag gericht op duurzame ontwikkeling.

Benieuwd naar onze werkwijze? Je bent van harte welkom op onze coach- en opleidingslocaties in Rotterdam of Noordwijk aan Zee. Mocht je vragen hebben of interesse in advies, neem dan gerust contact op door te mailen naar info@inzicht.nl of te bellen naar 071 889 17 35.

Coaching, persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, coach

Inzicht Coaching & Communicatie

bedrijfslogo

Adres

Huis ter Duinstraat, 27
2202 CS NOORDWIJK ZH

Contact

Tel. 0648147147
E-mail babette@inzicht.nl
Website https://www.inzicht.nl/

Gegevens aanpassen