Sjippersvrunj Watersport

Afbeelding niet juist?

En zo is het begonnen: De interesse in watersport was er al jaren, net zoals de wens om ooit een eigen bedrijf te starten en dat is nu Sjippersvrunj.
De naam Sjippersvrunj Remunj is ooit ontstaan als voorbereiding op een vakantie met een gehuurde motorjacht met vrienden. De naam werd zelfs op t-shirts gedrukt voor ons allemaal. Deze naam vonden we zo mooi passen voor ons bedrijf, omdat het precies weergeeft waar het om draait, de passie voor watersport beleven met vrienden!
Met toestemming van ‘de vrunj’ (vrienden) hebben we de naam ‘meegenomen’ en is nu de naam van het bedrijf geworden dat op 1 april 2021 is opgericht.
Dit doen we:
Binnenkort is de werkplaats gereed en gaan we ons bezig houden met het opknappen (refit) en verkopen van kleinere boten.
Daarnaast is sinds kort onze webshop geopend met tal van watersport artikelen met het hele jaar door aantrekkelijke prijzen en deze zal in de tijd uitgebreid worden.
Ook geven we advies bij aankoop van producten en kunnen producten op aanvraag structureel toegevoegd worden aan de webshop.
Hartelijke groet,
Maurice Jilderda

boten, boot accessoires, bootuitrusting, watersystemen

Sjippersvrunj Watersport

bedrijfslogo

Adres

Aan de dijk 20
6049 MB HERTEN

Contact

Tel. 0653643936
E-mail maurice@sjippersvrunj.nl
Website https://sjippersvrunj.nl

Gegevens aanpassen