Afbeelding niet juist?

De specialist in metalen reclameborden – Snelle Levering – Service en Kwaliteit – Meer dan 2000 metalen reclameborden uit voorraad leverbaar – Scherpe prijzen

Geïnspireerd door oude nostalgische reclameborden zijn wij in 2009 begonnen met het importeren en verkopen van Amerikaanse wandborden voor een scherpe prijs in Nederland en België. Inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een bedrijf met een zeer gevarieerd assortiment voor iedereen.

In onze webwinkel heeft u de keus uit metalen wandborden, wandklokken, thermometers, spaarpotten en opbergblikken in diverse soorten en maten. Merken als: Coca-Cola, Volkswagen, BMW, Mercedes, Harley-Davidson, Bacardi, Martini, Ford (Mustang) en Fiat ontbreken niet in onze webwinkel.

Wij zullen voor u altijd streven naar de scherpste prijs en de beste kwaliteit. Maar ook een goede service naar u toe vinden wij zeer belangrijk. Een betrouwbare relatie met onze leveranciers is van groot belang. Daarom zijn wij onafhankelijk en doen alleen zaken met betrouwbare fabrikanten. Zodat u krijgt wat u verdient. Namelijk…… het allerbeste.

metalenbordjes

Asign4u

bedrijfslogo

Adres

Loevestein 179
2403 JH ALPHEN AAN DEN RIJN

Contact

Tel. 0634453498
E-mail [email protected]
Website https://asign4u.nl/

Gegevens aanpassen