Locatie op kaart niet juist?

Wij ontwerpen, produceren en leveren mooi spul. Gebruiksvoorwerpen die jouw leven leuker maken! Wij maken producten die tegelijkertijd stoer, robuust én functioneel zijn. Altijd gemaakt uit goed afgewerkte, kwalitatieve materialen. Eyecatchers voor in en om het huis, werkplek of horeca die uitnodigen tot gebruik.

Spullen waarover je met recht zegt: Kettan!

Wij zijn Luke en Bart; ideeënmakers; altijd op zoek naar mogelijkheden onze wereld een stukje beter en mooier te maken.

Onze achtergrond als respectievelijk werktuigbouwkundige en industrieel ontwerper geeft een robuuste basis. Die stopt echter niet bij de theorie. Liefde voor het ambacht en een goed uitgeruste werkplaats zorgen ervoor dat we onze ideeën meteen in de praktijk kunnen brengen. Direct van de tekentafel naar de werkbank. Geen ellenlange vergaderingen, overhead of andere flauwekul, maar gewoon mooi spul!

DE IDEEMAKERIJ
Kettan werkt vanuit de Ideeënmakerij. Dit is een broedplaats voor makers van unieke, innovatieve en creatieve producten. Hier worden ideeën waargemaakt. De werkplaats is uitgerust op elke discipline: van hout, metaal tot aan elektrotechniek. Kom gerust eens langs!

U bent van harte welkom om de producten vrijblijvend te komen bekijken voordat u een bestelling plaatst. Plan uw afspraak a.u.b. van tevoren.

Kettan Bakbeest Barbecue Grill BBQ grill Plancha grill Buitenlamp Winestand

Kettan

Ontwerpen, Produceren van Spullen
bedrijfslogo

Adres

Maasdijkseweg 128
2671 WATERINGEN

Contact

Tel. +31 (0)6 43 23 49 51
E-mail bart@kettan.nl
Website https://kettan.nl/

Gegevens aanpassen