eigenjacuzzi.nl

Locatie op kaart niet juist?

Nieuw in Zutphen, eigenjacuzzi.nl uw specialist in verkoop en verhuur van jacuzzi’s!

Eigenjacuzzi.nl is erop gericht om uw tuin tot een waar wellness paradijs om te toveren. Dit door middel van opblaasbare (en in de toekomst ook kunststof kuipen) jacuzzi’s te huren en/of te verkopen. Bij Eigenjacuzzi staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom verkopen en verhuren wij alleen de topmerken.

Huren

Bij eigenjaccuzi.nl kunt u al vanaf €110,- genieten van een Spa. Wij bieden u de meest exclusieve verhuur opties van heel Nederland tegen scherpe prijzen om uw wellness moment maximaal te benutten. De aanvraag voor de verhuur doet u simpel en eenvoudig online via ons aanvraagformulier. U kunt een Spa huren voor een week, midweek of lang weekend. Op het gebied van verhuur bieden wij ruime keuze aan accessoires, denk hierbij aan:
- Hoofdsteuntjes
- Champagne
- Led-lichtjes
- Bekerhouders
- Geur olie
- Easy up partytent
- Haal en breng service inclusief opzetten en afbreken
Bij reservering van het complete pakket ontvangt u standaard 10% korting en tot en met 11 juli ontvangt u zelfs 21% oranje korting op elke boeking!
Ook leveren wij kosteloos aansluitingen en waterslangen mee.
Onze tenten zijn ook apart te huren via de website voor bijvoorbeeld tuinfeesten.

Verkoop

Bent u eraan toe om permanent misschien wel de lekkerste, meest ontspannen upgrade van uw tuin te realiseren? Heerlijk genieten in een warm bad na een dag hard werken. Bij eigenjacuzzi.nl heeft u keuze uit veel verschillende mogelijkheden en bieden wij u de beste service, wij verkopen uitsluitend topmerken! Onze jacuzzi’s heeft u in slechts 15 minuten opgezet. Afhalen kan op afspraak en wij verzenden gratis binnen Nederland!
Jacuzzi mee op vakantie?
Gaat u met uw gezin of vrienden op vakantie en heeft u graag de beschikking over uw prive jacuzzi? Dat kan, onze jacuzzi’s zijn compact en makkelijk mee te nemen, wij leveren alles mee inclusief kraanaansluitingen, tuinslang etc. zodat u zich nergens druk om hoeft te maken tijdens de vakantie!

Eigenjacuzzi.nl heeft zo nu en dan ook tweedehands jacuzzi’s in de aanbieding tegen scherpe prijzen. Wilt u een tweedehands spa kopen? Dan kunt u er zeker van zijn dat deze van binnen en van buiten helemaal is nagekeken door onze specialisten.
Neem een kijkje op onze website www.eigenjacuzzi.nl of mail naar info@eigenjacuzzi.nl

opblaasbare jacuzzi spa huren jacuzzi huren jacuzzi kopen opblaasbare jacuzzi kopen beste merken jacuzzi opblaasbare spa jacuzzi en accessoires lay z spa netspa intex jacuzzi huren zutphen tent verhuur tent huren opblaasbare spa kopen of huren chloor warm water genieten wellness luxe in eigen tuin eigen jacuzzi

eigenjacuzzi.nl

Opblaasbare Jacuzzi
bedrijfslogo

Adres

Hawkinsstraat 35
7207 RR ZUTPHEN

Contact

Tel. 0645955847
E-mail info@eigenjacuzzi.nl
Website www.eigenjacuzzi.nl

Gegevens aanpassen