Locatie op kaart niet juist?

De Boer Drachten is winkel die zich richt op diverse producten voor onder andere hoveniers en agrariërs, campinghouders en doe-het-zelvers. Wij leveren onder andere producten als grasmaaiers, tuinsproeiers, drinkbakken en stalgereedschap. Ook bieden wij buitenspeelgoed zoals trampolines. Dit enorme assortiment voor zowel de tuin als het agrarische bedrijf is te vinden in een fysieke winkel in Drachten én in de webshop.

Ons uitgebreide aanbod is niet het enige wat ons typeert, ook de uitmuntende service is iets waar wij bekend om staan. Omdat wij onze producten direct uit eigen voorraad leveren, heeft u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al bij u in huis. Daarbij wordt uw bestelling helemaal gratis bij u bezorgd wanneer de bestelling groter is dan €75,-. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de online bestelde producten bij ons in de fysieke winkel af te halen.

Bovendien beschikken wij over vakkundig personeel dat u graag helpt met het vinden van de geschikte producten. Daarbij hebben onze specialisten veel kennis van zaken en kunnen u daarom voorzien van deskundig advies. Ook wanneer u meer informatie wilt over producten staan wij voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd of wilt u gewoon meer weten? Bezoek onze website en bekijk ons enorme assortiment eenvoudig online. Ook bent u van harte welkom in onze fysieke winkel aan de Jade 34 in Drachten. Tot snel bij De Boer Drachten.

Afrastering, grasmaaiers, drinkbakken, stalgereedschap, tuinbewatering, trampolines, buitenspeelgoed, werkkleding, fietsen, bouwmaterialen, gereedschap, reiniging, tuinmeubelen, tuinmachines, installatie, ijzerwaren, agri, regentonnen, gieters, stratenmaker gereedschap.

De Boer Drachten

Landbouw Producten
bedrijfslogo

Adres

Jade 34
9207 GL DRACHTEN

Contact

Tel. 0512-518205
Website https://www.deboerdrachten.nl/

Gegevens aanpassen