Locatie bijwerken?
"De Boer Drachten, vanzelfsprekend gevestigd in Drachten, is een fysieke winkel en webshop. Het gigantische assortiment biedt alles voor het agrarisch bedrijf en de tuin. Zo vindt u in de winkel bijvoorbeeld afrastering, grasmaaiers, drinkbakken, stalgereedschap en tuinsproeiers. Maar dat is nog niet alles, want je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor trampolines en andere soorten buitenspeelgoed.

Naast het gigantische assortiment valt ook de uitstekende service op, zowel in de winkel als online. Specialisten helpen graag mee met het vinden van de juiste producten. Een groot deel van het assortiment is gewoon uit voorraad leverbaar, waardoor u profiteert van snelle levering. Ook online bestellen en afhalen bij de winkel is mogelijk.

Meer weten? Kom langs of bezoek nu de website om het gigantische assortiment van De Boer Drachten te ontdekken."

Afrastering, drinkbakken, agrarische artikelen, boormachines, slijpmachines, boorhamers, cirkelzagen, bouwlampen, trampolines, buitenspeelgoed, reinigingsartikelen, stalgereedschap, werkkleding, grasmaaiers, tuinbewatering, tuinslangen, regentonnen, slanghaspels, bouwmaterialen

De Boer Drachten

Agrarische Producten
bedrijfslogo

Adres

Jade 34
9207 GL DRACHTEN

Contact

Tel. 0512-518205
Website https://www.deboerdrachten.nl/

Gegevens aanpassen