Locatie op kaart niet juist?

Over Amsterdam Jewelry

Sieraden laten je stralen. Je kunt er je uiterlijk mee verfraaien en je outfit mee afmaken. Maar, dan moet je natuurlijk wel de juiste look zien te creëren. Als jij ervan houdt om met je sieraden en je outfit een statement te maken, ben je bij ons aan het goede adres. Wij verkopen namelijk geen sieraden waarvan er dertien in een dozijn gaan. Met een sieraad van Amsterdam Jewelry kom je altijd goed voor de dag.

Het ene sieraad is het andere niet

In ons atelier worden dagelijks de mooiste sieraden gemaakt, voor een klein prijsje. Perfect om te combineren met die nieuwe outfit, of om eens te kiezen voor een nieuwe look. Met sieraden van Amsterdam Jewelry wordt je zeker opgemerkt.

In ons assortiment vind je onder meer:

• Statement kettingen
• Hippe oorbellen
• Fashionable ringen
• Prachtige armbanden

Speciale cadeauservice

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid? Geef een sieraad, dan weet je altijd zeker dat het gewaardeerd wordt. Met onze speciale cadeauservice kan je ook jouw cadeau naar iemand laten opsturen. Geef bij de bestelling aan dat het om een cadeau gaat en waar het pakje naartoe moet en wij doen de rest. Laat het inpakken ook maar aan ons over want alle bestellingen worden door ons in een mooie cadeauverpakking verstuurd.

Supersnelle levering en veilige betaling

Als je bij ons op werkdagen voor 18.00 uur een bestelling plaatst, kan je de volgende dag jouw nieuwe sieraad al dragen. Bestellingen boven de €25,00 worden gratis verzonden. Betalen gaat via een beveiligde verbinding met iDeal.

Amsterdam Jewerly Juwelier Amsterdam

Amsterdam Jewerly

Juwelier
bedrijfslogo

Adres

Vliestroom 178
2401 VP ALPHEN AAN DEN RIJN

Contact

Tel. 0646610509
Website https://amsterdam-jewelry.nl

Gegevens aanpassen