The Fixables Utrecht

Locatie bijwerken?
The Fixables Utrecht is al meer dan 7 jaar de duurzame reparatie specialist van o.a. smartphones, laptops en tablets. Onze reparateurs zijn door onszelf opgeleid en beschikken over de juiste expertise voor betrouwbare en deskundige reparaties, met uitsluitend de beste onderdelen.

The Fixables waren de eerste met een transparant en klantgericht reparatie concept in Nederland. Dit staat nog steeds centraal. Wij denken met je mee en adviseren je graag hoe je op een praktische en duurzame manier gebruik kunt maken van je personal smart device.

Onze stores kenmerken zich door een gastvrije, huiselijke en open sfeer. Je ziet ons de reparatie uitvoeren! Wij zijn in staat om 80% van alle reparaties direct te doen waarbij je als klant kunt wachten onder het genot van een heerlijke kop koffie en wat leesvoer.

Wij leveren graag een bijdrage aan een betere wereld door het actief verduurzamen van de branche waarin wij werkzaam zijn. Dit doen wij niet enkel door het verlengen van de levensduur van personal smart devices middels onze reparatieservice maar ook op diverse andere manieren.

Telefoon reparatie Smartphone reparatie iPhone reparatie Samsung reparatie Huawei reparatie iPad reparatie Macbook reparatie Laptop reparatie Computer reparatie

The Fixables Utrecht

Telefoon Reparatie
bedrijfslogo

Adres

Voor Clarenburg 14
3511 JE UTRECHT

Contact

Tel. 030 87 99 878
Website https://fixables.nl/

Gegevens aanpassen