The Fixables Amsterdam

Locatie bijwerken?
The Fixables Amsterdam is al meer dan 7 jaar de duurzame reparatie specialist van o.a. smartphones, laptops en tablets. Onze reparateurs zijn door onszelf opgeleid en beschikken over de juiste expertise voor betrouwbare en deskundige reparaties, met uitsluitend de beste onderdelen.

The Fixables waren de eerste met een transparant en klantgericht reparatie concept in Nederland. Dit staat nog steeds centraal. Wij denken met je mee en adviseren je graag hoe je op een praktische en duurzame manier gebruik kunt maken van je personal smart device.

Onze stores kenmerken zich door een gastvrije, huiselijke en open sfeer. Je ziet ons de reparatie uitvoeren! Wij zijn in staat om 80% van alle reparaties direct te doen waarbij je als klant kunt wachten onder het genot van een heerlijke kop koffie en wat leesvoer.

Wij leveren graag een bijdrage aan een betere wereld door het actief verduurzamen van de branche waarin wij werkzaam zijn. Dit doen wij niet enkel door het verlengen van de levensduur van personal smart devices middels onze reparatieservice maar ook op diverse andere manieren.

Telefoon reparatie, iphone reparatie, samsung reparatie, laptop reparatie, ipad reparatie, gsm reparatie, smartphone reparatie, huawei reparatie

The Fixables Amsterdam

Reparatie Telefoons
bedrijfslogo

Adres

Rijnstraat 165
1079 HD AMSTERDAM

Contact

Tel. 020 221 3730
E-mail [email protected]
Website https://fixables.nl/

Gegevens aanpassen