ABS Actual Business Services

Locatie bijwerken?
Al vele jaren hèt adres voor secretariaat- en telefoonservice met een grote persoonlijke betrokkenheid en een hoge kwaliteitsnorm.

Het team: persoonlijk en betrokken

ABS werkt met een klein team vaste en betrokken medewerksters. Medewerksters die begrijpen wat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid inhoudt. Dat is tijdens de inwerkperiode ook één van de belangrijkste aandachtspunten. Iedereen werkt bij ons op onze locatie, dus alle telefonistes zijn continu volledig op de hoogte van wat er speelt. Om optimale service en hoge kwaliteit te kunnen verlenen zullen wij ons verdiepen in uw bedrijf, in uw product en vooral in uw wensen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Ons streven is een tevreden en blije klant. Daarom is ons doel niet om zoveel mogelijk klanten te hebben, maar gaan wij voor kwaliteit, voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Voor sommige klanten nemen wij al meer dan 20 jaar de telefoon aan, voor andere klanten verzorgen wij al vele jaren de orderadministratie, tekstverwerking en bijvoorbeeld het online inplannen van de agenda. Dat is waar ook wij blij van worden; een langdurige relatie met onze klanten.

telefoonservice, secretariaatsservice, secretariaat, telefoniste, antwoordservice virtual assitant, telefoniste, bereikbaarheid, service

ABS Actual Business Services

telefoons
bedrijfslogo

Adres

Eerste Weteringdwarsstraat 50-52
1017 TP AMSTERDAM

Contact

Tel. 0206268861
E-mail [email protected]
Website www.abs-info.nl

Gegevens aanpassen