Locatie op kaart niet juist?

BizzFund (bizzfund.nl) is gespecialiseerd in bedrijfsadviezen en funding, leningen. Voor advies of financiële steun in uw bedrijfsvoering , of u zoekt naar een goed platform om rendement in rente uit uw vrij te besteden fund te halen. Voor beiden bent u op het juiste adres. BizzFund is een zeer leerzame, leuke en spannende, besloten vereniging om deel van uit te maken.

Groot risico in leningen en investeringen! Hierdoor speciale manier van werken nodig die zekerheid inbouwt. BF is een uniek bedrijf in adviezen en funden. BF heeft een heel eigenzinnige manier van werken. Er is geen ander als BF. Wij proberen in total control te zijn over alle projecten. Wij hebben anders als andere veel en nauw contact met alle betrokkenen. Hoog rendement in investeringen. 4 tot 9% met een gemiddelde van 6%.

BizzFund, bedrijfsadvies, bedrijfsfinanciers, bedrijfslening, faillissementen, bedrijfsovernames, Rendement, beleggen, winstoogmerk, belastingadviseurs, bizzfund, geld lenen, aandelen, aex, statersplan, bedrijf starten, bedrijfsprognoses, , investeren, startups, financiële, Kapitaal, groeien, Markt, expertise, investeringen, bedrijf, geld.

BizzFund

belangenvereniging
bedrijfslogo

Adres

Mercuriusstraat 209, , Mercuriusstraat
2172 CC SASSENHEIM

Contact

Tel. 0627921807
E-mail info@bizzfund.nl
Website bizzfund.nl

Gegevens aanpassen