Stichting Kringloop Tweedekans Vintage Store

Locatie op kaart niet juist?

Op zoek naar mooie, bijzondere en unieke vondsten uit de jaren ’20 tot en met ’90? Geweldige ontwerpen die hun bestaansrecht hebben bewezen door er nog steeds te zijn. Wij zetten ze weer in de spotlights, omdat ze dit verdienen!

Sommige boedel wordt nou eenmaal mooi oud. Het zijn spullen met een verhaal en met de beetje ‘vintage’ zijn ze bijzonder en uniek. Vintage betekent voor ons hergebruik, de waarde inzien van een tweede leven, de circulaire economie positief beïnvloeden. In onze winkel vindt je dan ook vintage boedel uit alle tijdperken!

Onze winkel is er speciaal op gericht om het tweede leven van zulke boedel zo goed als mogelijk te begeleiden! Kleine prijzen, of de welbekende veel voor weinig, zijn leuzen welke wij hangen aan onze kringloop! Heb je bijvoorbeeld een webshop of instagram store? Voel je vrij je voorraad aan te vullen bij ons.

Iedere week bouwen we onze winkel opnieuw bomvol nieuwe spulletjes! Daardoor zijn de prijzen laag en voorkomen we dat boedel onnodig weggegooid wordt! Iedere zaterdag van 11:00 tot 15:00 zijn we open en staan we klaar voor al jullie vragen. Houd onze socials in de gaten om volledig up to date te zijn met onze winkel!

Adres: Energieweg 51 te Zoeterwoude.

We zien u graag snel in onze kringloopwinkel!

Kringloop, vintage, Retro, recyclen,

Stichting Kringloop Tweedekans Vintage Store

bedrijfslogo

Adres

Energieweg 51
2382 ND ZOETERWOUDE

Contact

Tel. 06-13 39 53 30
E-mail [email protected]
Website https://kringloop-tvs.nl/

Gegevens aanpassen