Locatie op kaart niet juist?

Het is tijd voor verandering!

Tot voor kort bestonden er geen duurzame meubel merken die scherpe prijzen hanteren, klanten een bewuste keuze bieden en tegelijkertijd investeren in een groene toekomst.

Hier kwam allemaal verandering in toen een jonge groep ondernemers in 2017 Woonliving oprichtte.

Toch zijn er vandaag de dag veel webshops waarbij niet altijd duidelijk is of je nu een bewuste keuze maakt of niet. Dit willen we veranderen zonder dat jij hier extra voor hoeft te betalen.

Misschien vraag jij je al af hoe dit kan?

We werken rechtstreeks samen met de beste onafhankelijke designers en meubelmakers.

Geen tussenpersonen, geen winkels en dus geen onnodige kosten. Dit is een verantwoorde manier van ontwerpen (waar we trots op zijn!) en waardoor jij altijd goedkoper en duurzamer uit bent dan in de winkel.

We geloven namelijk dat de beste plek om je prachtige spullen te proberen bij jou thuis is. Dankzij ons service team zorgen we ervoor dat jij altijd eerst je spullen thuis kan proberen en bevallen ze dan niet? Dan ontvangen we ze graag weer terug zodat we deze kunnen weggeven aan onze community. Dit doen we bewust zodat we gezamenlijk verspilling tegen kunnen gaan!

Graag willen we samen met jou de meubel industrie veranderen
Bij elke 100 bestellingen planten we daarom een boom en doen we er alles aan om jouw keuze zo groen mogelijk te maken. Ook kun je in de webshop zien of het product milieubewust is of waarom het product dit niet is.

Niet alleen maken we samen een impact, jij geniet daarbij ook nog eens van prachtig design meubilair voor een scherpe prijs!

Wil je meer over ons weten?

We vertellen je graag meer via WhatsApp of e-mail! We staan namelijk altijd voor je klaar!

info@woonliving.nl
+31302378173

Bureau Bureaustoel Stoelen Tafels Woonaccessoires Wonen Woonkamer Eetkamer Slaapkamer

Woonliving

kantoorartikelen
bedrijfslogo

Adres

Goeman Borgesiuslaan, 77
3515 ET UTRECHT

Contact

Tel. 0302378173
E-mail marketing@woonliving.nl
Website https://woonliving.nl

Gegevens aanpassen