Makelaardij Ton van Lanen & Partner

Locatie op kaart niet juist?

Misschien is het wel de eerste keer dat u een makelaar inschakelt voor aankoop of verkoop...en wie kiest u dan?
Het is niet eenvoudig om uit al de makelaarskantoren net dàt ene kantoor te kiezen dat aan uw wensen tegemoet komt. Uiteraard gaat het erom waar u zich het beste thuisvoelt.
Makelaardij Ton van Lanen & Partner is een kantoor met een jarenlange uitstekende reputatie in de regio Uden/Veghel e.o. en gespecialiseerd in uiterst deskundige begeleiding van particulieren. Het eerste wat onze makelaars ondernemen, is de vaststelling van de vraagprijs. We bezoeken uw woning waarbij we speciaal letten op het onderhoud, de positieve aspecten en de omgeving van uw woning. Daarnaast houden we rekening met de marktsituatie en de prijzen van soortgelijke woningen bij u in de buurt. Samen met u komen wij zo tot een realistische vraagprijs: niet te hoog en niet te laag.
Vervolgens bespreken wij met u welke verkoopmiddelen wij inzetten om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Wij zijn een full service makelaarskantoor maar u kunt ook gebruik maken van onze verkoopmogelijkheden via InternetMakelaars Uden.

makelaar uden, makelaardij uden,

Makelaardij Ton van Lanen & Partner

Makerlaardij
bedrijfslogo

Adres

Kerkstraat, 6
5401 BE UDEN

Contact

Tel. 0413250258
E-mail marlous-vanlanen@vindmijonline.nl
Website https://www.vanlanen.nl/

Gegevens aanpassen