Burn-out Specialist

Locatie op kaart niet juist?

Last van een burn-out of langdurige stress? Voel je je lichamelijk en geestelijk uitgeput? Lukt uitrusten en opladen je niet meer? Ben je constant gespannen? Heb je moeite met concentratie en laat je geheugen je in de steek?
En heb je veel last van piekergedachten? Misschien heb je dan last van een burn-out!

Een burn-out is een uitputtingsreactie van lichaam en geest ontstaan door vaak jarenlange roofbouw op het lichaam. Een burn-out wordt ook wel een energiestoornis genoemd en ontstaat wanneer mensen ondanks de aanhoudende stress en spanningsklachten geen hersteltijd nemen maar juist een tandje bijschakelen en stug door blijven gaan.

Wanneer je burn-out bent geraakt ben je het stadium van overspannenheid voorbij. Alle klachten die duiden op een burn-out zijn meestal langer dan 6 maanden geleden ontstaan en gevoelens van uitputting en vermoeidheid staan sterk op de voorgrond. Herstel hiervan duurt ook langer dan herstel van overspannenheid. Van belang is dan ook hoe lang de roofbouw heeft plaatsgevonden.

En stress kan gezond of ongezond zijn. Gezonde stress heb je bijvoorbeeld wanneer je iets spannends gaat doen, een presentatie geven, een examen. Na de presentatie of het examen is de stress verdwenen. De stress wordt ongezond wanneer er geen hersteltijd meer is na een stressvolle ervaring. Dan wordt stress chronisch en dus ongezond.
Een burn-out wordt ook wel een energiestoornis genoemd. Een depressie wordt ook wel een stemmingsstoornis genoemd.
Beide kunnen samengaan, maar het hoeft niet.

Door gebruik te maken van de meest effectieve methode tegen stress en burn-out helpen wij mensen gezond te worden zodat ze weer snel op weg zijn. Met als doel om met goede zin en boordevol energie van het leven te kunnen genieten.

Business Email : [email protected]

Burn out specialist, burn out coach, burn out specialist amersfoort, burn out coach amersfoort, burnout specialist

Burn-out Specialist

Burn -Out
bedrijfslogo

Adres

Bisschopsweg 7
3752 LK AMERSFOORT

Contact

Tel. 06 15025367
E-mail [email protected]
Website https://burn-out-specialist.nl

Gegevens aanpassen