Van Alem Schoonmaak

Locatie op kaart niet juist?

Van Alem Schoonmaak is een schoonmaakorganisatie die voor u en uw bedrijf paraat staat om altijd de beste dienst te leveren. Naast schoonmaakdienstverlening leveren we ook facilitaire ondersteuning zoals gladheidsbestrijding, groenvoorziening, cateringdiensten, hand- en spandiensten en calamiteitenservice. Maar onze belangrijkste taak is zorgen voor een tevreden glimlach op de gezichten van onze schoonmakers en opdrachtgevers.

Ons service-level is bijzonder hoog: we denken graag met u mee, ook als dit buiten de standaarden valt. Daarnaast hechten we grote waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. In een goede samenwerking kom je namelijk tot de beste oplossingen en blijven de verhoudingen goed. Bij Van Alem Schoonmaak is een afspraak een afspraak. Sterker nog, voor de tevredenheid van de klant wordt graag dat zeer gewaardeerde stapje extra gedaan.

Onze rayonmanagers zijn benaderbaar, komen langs om werkzaamheden te checken en door te spreken en houden de klant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid is ons hoogste goed. Bij Van Alem Schoonmaak is méér dan schoon, heel gewoon.

Schoonmaak schoonmaakbranche glasbewassing vloeronderhoud tapijtreiniging calamiteitenservice bouwschoon opleveren dieptereiniging computerreiniging undermanagement huismeester tuinonderhoud gladheidsbestrijding

Van Alem Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf

Adres

Koningin Wilhelminaweg 481
3737 BG GROENEKAN

Contact

Tel. 0346 213 001
E-mail [email protected]
Website vanalemschoonmaak.nl

Gegevens aanpassen