Slotenmaker Holland

Locatie op kaart niet juist?

Slotenmaker Holland opereert in diverse plaatsen Nederland. Elk van onze vestigingen heeft een eigen regio en werkgebied. Wij opereren momenteel in de provincies Utrecht, Gelderland, Flevoland, Noord Holland en Zuid Holland. Staat uw plaats of regio er niet bij? Neemt u dan contact op met onze medewerkers, wellicht kunnen wij u alsnog van dienst zijn. Voor afspraken op locatie (géén spoed) zijn er ook mogelijkheden buiten de aangegeven regio’s. Wij houden de regio’s waarin wij adverteren echter compact voor spoedklussen, zo kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn.

Klantenservice staat bij Slotemaker Holland hoog in het vaandel, wij gaan pas weg als u 100% tevreden bent. Prijsafspraken worden altijd vooraf met u besproken, en u ontvangt altijd netjes een factuur en eventueel een pinbon.

Onze slotenmakers zijn allemaal voorzien van een mobiel pinapparaat, deze accepteren doorgaans alle betaalpassen van de Nederlandse banken. In ieder geval accepteren wij Maestro, Mastercard en Visa. Mocht u géén betaalpas hebben dan kunt u eventueel ook per smartphone betalen via een betaallink.

De Slotenmakers van Slotenmaker Holland hebben jarenlange ervaring en doen er alles aan om u tevreden te stellen. Bij het installeren of vervangen van sloten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor gecertificeerde SKG ** of SKG *** veiligheidssloten, veiligheidsbeslagen en bijzetsloten. Deze sloten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn ook tot een hoger niveau inbraakbestendig. Daarmee geeft u inbrekers het nakijken.

Onze slotenmakers adviseren u ook kosteloos over mogelijkheden ter behoeven van inbraakbeveiliging, zo zijn er ook mogelijkheden voor anti-inbraakstrips. Mogelijk wilt u gelijksluitende cilinders hebben, zodat uw voordeur en achterdeur met dezelfde sleutel kunnen worden geopend.

Slotenmaker Inbraakbeveiliging Sloten openen

Slotenmaker Holland

Slotenmaker
bedrijfslogo

Adres

Sterrebaan 9
3542 DJ UTRECHT

Contact

Tel. 0851304454
Website https://slotenmaker-holland.nl/

Gegevens aanpassen