Locatie op kaart niet juist?

In één van Dordrechts authentieke panden aan de Grotekerksbuurt is lunchroom De Remise gevestigd. Sinds 2019 kan iedereen daar terecht voor een lekker kopje koffie, stukje zelfgebakken taart, sandwich of vers belegde bagel. Op de website vindt u het volledige assortiment. De Remise heeft als doel Vaste Halte te zijn voor iedereen die in Dordt woont of de prachtige stad (regelmatig) bezoekt.

Uniek aan De Remise, is het pand waar ze in gevestigd is. Van oorsprong is het een pand geweest waar staal is opgeslagen. Later werd het gebruikt als magazijn voor de plaatselijke V&D. Sporen hiervan zijn nog in het pand terug te vinden. Zo zijn de unieke deuren bewaard gebleven en is ook de originele smeerput nog terug te vinden. De Remise heeft de oude sfeer vast weten te houden, door juist deze elementen zoveel mogelijk naar voren te laten komen. Reis daarom eventjes terug in de geschiedenis door je bezoek aan De Remise.

De Remise vind je bijna meteen naast de Grote Kerk, die zo stralend middelpunt van deze prachtige stad is. Of het nou is om je kinderen een stukje geschiedenis te laten zien, zelf een beetje cultuur op te snuiven, met je vriendinnen, zussen, vrienden of vader eens goed bij te praten: De Remise is er voor iedereen, als Vaste Halte in de oudste (en mooiste) stad van Holland.

Bagels, koffie, Ben en Jerry's ijs, cake, lunche, en ontbijt

De Remise

Lunchroom
bedrijfslogo

Adres

Grotekerksbuurt 31B
3311 CA DORDRECHT

Contact

Tel. 0883747115
E-mail [email protected]
Website https://www.remisedordt.nl/

Gegevens aanpassen