Locatie op kaart niet juist?

DJ Logistiek is een logistieke dienstverlener met diensten in Koeriersdienst & Wegtransport, Zee – en Luchtvracht en Logistiek advies
U wilt goederen vervoeren en u wilt hierover informatie! U bent dan bij mij aan het juiste adres.
Is logistiek een bijzaak en/of u wilt logistiek advies over uw logistieke proces, dan kan ik u daarbij helpen.
DJ Logistiek is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Ik hoor graag van u of u interesse heeft om geheel vrijblijvend te bespreken wat ik voor uw bedrijf kan betekenen en waarmee u van dienst kan zijn.
Koeriersdienst & Wegtransport - Aard van de zending is afhankelijk voor de keuze koerier of groupage.
Het kan altijd een keer gebeuren dat u zelf geen mogelijkheden heeft om het transport zelf uit te voeren. U neemt dan contact op en aan de hand van uw wensen wordt het transport geregeld.
• ADR
• Geconditioneerd
• Chauffeursdiensten
• Spoed- en/of sneltransport
• Route rijden
Een koerier is niet altijd duurder. Misschien moet uw vracht, pakket of envelop voor een bepaalde tijd op een vliegveld zijn in verband met halen van een goedkopere vlucht of ligt een fabriek stil omdat een onderdeel moet worden geleverd.
Heeft u meer tijd, dan kunt u voor groupage transport kiezen.

Zeevracht - relatief goedkope en flexibele manier van transport
Voor het verschepen van een container komt veel kijken. Niet alleen de zeevracht is bepalend, maar ook bijkomende kosten als bijvoorbeeld:
• Lokale kosten in de laad- en/of loshaven
• detention en demurrage
• eventueel voor- en/of natransport
• douane

Luchtvracht - Is een korte transittijd belangrijk, dan is transport per vliegtuig een uitkomst
Ik informeer u graag over de mogelijkheden als bijvoorbeeld:
• deur tot deurzendingen,
• deur tot vliegveldzendingen
• vliegveld tot vliegveldzending
• Vliegveld tot deurrzendingen

Logistiek advies - Voor al uw vragen betreffende logistieke processen intern en extern
Wilt u uw logistieke processen laten bekijken. Aan de hand van uw voorwaarden, maak ik een overzicht met verbetervoorstellen. Dit overzicht bespreek ik met u en wordt wanneer nodig aangepast. Na uw goedkeuring kan ik de veranderingen begeleiden en/of spreek ik met u een evaluatieperiode af.
Om tijd en geld te besparen worden geen uitgebreide rapporten gemaakt.

koeriersdienst, koeriersservice, koerier, transport, sneltransport, spoedtransport, 24/7, logistieke dienstverlening, logistiek, dienstverlening, koerier Woudrichem, koerier Gorinchem, koerier Werkendam, koerier Sleeuwijk, Koerier Noord Brabant, koerier Zuid Holland, koerier Gelderland, koerier, koeriers, koerierservice, koeriersdiensten, koeriersdienst, koeriersbedrijven, koeriersbedrijf, pakket, pakketdienst, pakketten, pakketje, courier, couriers, transport, Werkendam, Woudrichem, Sleeuwijk, Giessen, Hank, Veen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Zaltbommel, Gorinchem, Wijk en Aalburg, Land van Heusden en Altena, Den Bosch, Breda, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Rotterdam, Eindhoven, Noord Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, luchtvrachten, zeevrachten, transport, airfreight, seafreight, Altena

DJ Logistiek

Logistiek
bedrijfslogo

Adres

Wethouder de Joodestraat 13
4285 CC WOUDRICHEM

Contact

Tel. 0615666775
E-mail [email protected]
Website www.djlogistiek.nl

Gegevens aanpassen