Locatie op kaart niet juist?

Verwacht je veel gasten? En geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat het lekkers maar aan ons over. We doen namelijk niets liever. En: er zijn net zoveel mogelijkheden als smaken. Vertel ons je wensen, geef ons door wat je lekker vindt (en wat niet) en wij gaan voor je aan de slag. Je kunt al vanaf 6 personen een catering bij ons bestellen.
GRAZING BUFFET
Een gezellig samenzijn wordt nog leuker met onze heerlijke gerechten. Denk aan hartige taarten, pasta’s, vlees- en visgerechten, brood en desserts. Je kiest zelf wat wij voor je mogen bereiden en wij zorgen ervoor dat het er op locatie precies zo zalig uitziet als het smaakt. Al te bestellen vanaf 6 personen. Neem een kijkje in ons menu voor inspiratie.

GRAZING TABLE
Overgewaaid uit Australië. Daar waar ze zo laid backzijn, weet je wel?

Stijlvolle tafels, schalen of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. Laat de styling maar aan Andrea over. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig. Te bestellen vanaf 10 personen. Neem een kijkje in ons menu wat de mogelijkheden zijn of klik hier.

(ZAKEN)LUNCH
‘Hoog’ bezoek of eens flink uitpakken bij de lunch? Dan wil je geen kleffe kadetten met zwetende plakjes kaas. Wij bezorgen heerlijke lunches op je werkplek. Daarmee maak je de blits bij je collega’s of gasten. Zin om met zoet af te sluiten? Dan leveren we toch een taart mee?
Makkelijk online te bestellen in onze webshop: bestellenbij.urbanchef.nl.

catering, bedrijfscatering, eventcatering, evenementencatering, feestje, eten, partij

Urban Chef

Catering
bedrijfslogo

Adres

Noordelijke Parallelweg, 28
6813 DD ARNHEM

Contact

Tel. 0263798657
E-mail rinaldo-urbanchef@vindmijonline.nl
Website https://www.urbanchef.nl/

Gegevens aanpassen